Autóalkatrész értékesítőt keresünk Székesfehérvári üzletünkbe

Szaküzlettel rendelkező, valamint webáruházakat működtető dinamikusan fejlődő székesfehérvári cég keres autóalkatrészekben illetve szerszámokban jártas értékesítőt, kapcsolattartót.

A Webshop Hungary KFT 2012-ben alakult családi vállalkozásként, ami alig két év alatt Székesfehérvár egyik legkeresettebb szerszám és autófelszerelés kereskedésévé nőtte ki magát. Áruházunk 100 m2-es alapterületén és a webáruházakban mintegy 8000 termék található. A hagyományos bolti kiszolgálás mellett webáruházunkon keresztül az ország szinte minden pontjára szállítunk rövid határidővel. A jelenlegi ügyfélkör és a Székesfehérvári potenciálunk bővítésére keresünk munkatársat, aki szakmai rátermettségével és szorgalmával képes új ügyfeleket megszólítani, illetve a régi és újakkal a kapcsolatot sikeresen ápolni.

Főbb feladatok:

Elvárások:

A fenti elvárások nélkülözhetetlenek a munkakör betöltéséhez!

Amit kínálunk:

Célunk olyan motivált munkatárs alkalmazása, aki maximális odaadással képviselné cégünket, ügyfelekkel jó kapcsolatot ápolva öregbítené hírnevünket Székesfehérváron.

Munkavégzés helye: Székesfehérvár Tervezett munkakezdés: azonnal

Jelentkezni lehet az allas@coolautoo.hu e-mail címre történő fényképes önéletrajz küldésével, a jelentkezés tárgya:’Pályázat értékesítő munkára

ÁLLÁSAJÁNLAT

Szállítási információk

30.000 Ft-ig

Előre utalással:900 Ft
Utánvétel:1.300 Ft

30.000 Ft-tól

Az ország egész területére a kiszállítás ingyenes!

Személyes átvételre Székesfehérváron a Kadocsa utca 3. alatti üzletünkben van lehetőség!

Nyitva tartás:

hétfő-péntek:900 - 1800

Vásárlási információk

Webáruházunkban regisztráció nélkül is megvásárolhatod a termékeket. Ehhez nem kell mást tenned, mint a kívánt terméket a kosárba helyezni, majd a Fizetés gombra kattinva megadni a szükséges adatokat!

Természetesen lehetőség van regisztrálni is, ehhez a vásárlói menü Üdvözlünk, jelentkezz be! gombra kell kattintani és ott létrehozni a felhasználói fiókot!

Kosár  

A kosár üres

Szállítás 0 Ft
Összesen 0 Ft

Kosár Fizetés

Kategóriák

SCT alkatrészkereső


Miért a Coolautoo?

 • Regisztráció nélkül is vásárolhatsz
 • 30.000 Ft felett ingyenes szállítás
 • 2500 termék kedvező áron
 • Átlátható kategória rendszer
 • Online ügyfélszolgálat

Rólunk mondták

"Hihetetlenül gyorsan, pontosan és kedvesen válaszoltak a kérdéseimre, a csomagküldés pedig csúcs. Tegnap megrendeltem, ma délelőtt kezemben volt a csomag. Minden elismerésem, mint a mesében. Köszönök mindenkinek mindent!"

Kálmán József

---


"Nagyon precíz és pontos a szállitás. Kifogástalan a termék. Nagyon köszönöm! Ezek után tudom, ha autóalkatrész, akkor COOLAUTOO"

Székely László


---


"Rendelésem után azonnal jött a megerősítő email, 3 nap múlva kezemben volt a Xenon szettem, amire vágytam. Korrekt módon, korrekt áron, korrekt időn belül a tulajdonomba került az egész szett!"

Laboncz Csaba Zoltán

Kövess minket!

Skype vevőszolgálat

Partnereink

www.argep.hu - az árösszehasonlító oldal

Az olcso.hu Világítás kategória kiemelt partnere a(z) Coolautoo
 

KIYO D LITE parkolósegéd lézerdetektorral (4 szenzoros)

http://coolautoo.hu/15722-thickbox/kiyo-d-lite-parkoloseged-lezerdetektorral-4-szenzoros.jpg

A feltüntetett képek bizonyos esetekben csak illusztrációk, kérjük ne az alapján döntsön. Ha bizonytalan a döntésében, érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon!

KIYO D LITE parkolósegéd lézerdetektorral (4 szenzoros)

A tolatóradarokkal ellentétben - amelyek általában 30-50 cm-en kívül adnak pontos tájékoztatást a tereptárgyak távolságáról – a KIYO D LITE képes a közelebbi (kb. 10 cm-re lévő) tárgyak közeledtét is jelezni, arról nem is beszélve, hogy a felszerelés során nincs szükség a lökhárítón több nagy méretű furat készítésére, hiszen a szenzorok egy speciális rendszámkeretben helyezkednek el. 

Erre a termékre 1 év garanciát adunk!

Bővebb leírás


37 905 Ft Áfával

KY-DLITE4

Ezt a terméket ingyen szállítjuk házhoz!

Mennyiségi kedvezmény*:

3 db vásárlása esetén a kedvezmény: 2 db vásárlása esetén a kedvezmény:
-8% -4%

* Akciós termékeinkre a mennyiségi kedvezmény nem vonatkozik

KIYO D LITE4 multifunkciós parkolósegéd berendezés

 

Az eszköz képes előre jelezni az új ARH CAM-S1 lézeres mérő jelét! 

 

A KIYO D LITE parkolósegéd lézerdetektorral képes érzékelni a legújabb, 2014. év végén bevezetett lézeres mérőeszközöket. A termék kifejezetten az európai piacra készült, és az Európában használatos radaros (Euro-X-, X-, K-, Ka-, Ku-sávok) és lézeres mérések (pl.: Fáma II, Fáma III, SCS-102, SCS-103, ARH CAM-S1 stb.) jelzésére szolgál. A készülék 360°-os lézer- és radarérzékelést tesz lehetővé.

Az új mérőeszköz rajzával és fenti pecsét jelzéssel ellátott készülékeink már képesek érzékelni a legújabb magyar mérőeszközt, amelyet KKEP - Komplex Közlekedési Ellenőrzési Pont, vagy ARH CAM-S1 néven ismerhetünk. A KKEP része a VÉDA Közúti Intelligens Kamerahálózatnak, amelyről bővebben az alábbi linken olvashat:

A tolatóradarokkal ellentétben - amelyek általában 30-50 cm-en kívül adnak pontos tájékoztatást a tereptárgyak távolságáról – a KIYO D LITE képes a közelebbi (kb. 10 cm-re lévő) tárgyak közeledtét is jelezni, arról nem is beszélve, hogy a felszerelés során nincs szükség a lökhárítón több nagy méretű furat készítésére, hiszen a szenzorok egy speciális rendszámkeretben helyezkednek el.

A készülék a nyílt 904 Nm-es hullámhosszon dolgozik, így jelzést ad a szintén 904 Nm-en működő rendőrségi lézeres sebességmérő berendezések jelének észlelésekor is, így a KIYO D LITE multifunkciós parkolósegéd, lézerdetektorként is funkcionál!
A KIYO D LITE alkalmas a rendőrség által 2014-ben teleptett új generációs fix és mobil traffipaxok előrejelzésére is! Ezek a traffipaxok a gyorshajtók mellett lebuktatják a záróvonalon előzőket, a piroson áthajtókat, sőt azokat is, akik nem kötötték be magukat. Érzékelik a torlódást, a behajtási tilalom és a kötelező haladási irány megszegését, a leállósáv vagy a buszsáv jogosulatlan igénybevételét

Kiyo D rendszámtábla
 
Abban az esetben, ha nem a szettben található speciális rendszámtábla keretet szeretné használni, a beépítés továbbra is nagyon egyszerű, hála az extra kis méretű, konzolos szenzoroknak!

Kiyo D szenzor mérete

KIYO D LITE4 multifunkciós parkolósegéd tulajdonságai:


 • parkolósegéd funkció (10 cm belüli akadályok)
 • lézerdetektor funkció (legújabb SCS103 is)
 • 4 db extra kis méretű szenzor
 • 1 db speciális rendszámtábla tartó keret
 • diszkrét beépíthetőség (rendszámkeretbe épített szenzorok)
 • (E7) típusjóváhagyási jelölés
  NKH (Nemzeti Közlekedési Hatóság) által jóváhagyott minősítés, így hivatalosan be lehet szerelni a gépjárműbe és használni mint parkolósegéd Európa bármely országában
 • Ajándék típusjóváhagyási plasztik kártya és jelölés a terméken, hogy senkit se érhessen kellemetlen meglepetés

Ajánlat beszerelésre:

HÁTSÓ PARKOLÁST SEGÍTŐ RENDSZER
 
 

TELJES PARKOLÁST SEGÍTŐ RENDSZER (kiegészítő szenzorokkal)
 
 
 


TELJES PARKOLÁST SEGÍTŐ RENDSZER (dupla rendszámtábla tartó kerettel)
 
 
 


A KIYO D LITE parkolósegéd-berendezés rendszámtáblatartó keretét és szenzorjait mindig tartsuk tisztán! Esős, havas, saras időben takarítsuk le ezeket, hasonlóan mint járművünk fényszóróit. Ellenkező esetben a készülék hatásfoka jelentősen csökkenhet! Előfordulhatnak olyan szituációk, amikor bizonyos külső körülmények miatt későn vagy egyáltalán nem jelez a készülék. Ez a fizika törvényszerűségei miatt fordulhat elő (erős napsugárzás, fénytörés, esős idő, hó, elkoszolódott szenzorok stb.), nem a készülék helytelen működése az oka. A termék rendelkezik (E7) jelöléssel. A KIYO D LITE parkolósegéd berendezés egy olyan segédberendezésnek lett tervezve, amely segíti a biztonságos parkolást, de semmilyen helyzetben sem helyettesítheti a körültekintő gépjárművezetői magatartást. Mivel a KIYO D LITE parkolósegédberendezés a nyílt, 904 nm-es hullámhosszon dolgozik, így esetlegesen érzékelheti a szintén 904nm-en működő rendőrségi lézeres sebességmérő berendezéseket, ezért a gyártó és a forgalmazó felhívja a vásárló figyelmét, hogy a készüléket kizárólag olyan országokban használja, ahol egy ilyen eszköz használata jogszabályba nem ütközik, illetve 15 km/h sebesség felett kapcsolja ki a készüléket. A gyártó és a forgalmazó semmilyen felelősséget nem vállal a készülék használatából, illetve a szakszerűtlen beszerelésből adódó bármilyen jellegű büntetésért, kárért vagy bármely egyéb hátrányért, illetve az olyan balesetekért, amely a vezető gondatlanságából ered.A felhasználók még nem kérdeztek a termékkel kapcsolatban.

Albaszerviz banner