Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ár:
880.110 Ft (693.000 Ft + ÁFA)
Menny.:db

A képek bizonyos esetekben illusztrációk! Kérjük, minden esetben a leírásra hagyatkozzon. Amennyiben bizonytalan, vegye fel velünk a kapcsolatot!

AGT Public Easy elektromos autó töltőoszlop

Ár:
880.110 Ft (693.000 Ft + ÁFA)
Válassz opciót:
Áramerősség / Teljesítmény:
Helyszíni telepítést kérek :
Menny.:db

A Webshop Hungary Kft. az elektromos autók töltéséhez szükséges berendezések fejlesztésével és telepítésével segítséget nyújt abban, hogy a villanyautóval közlekedők előnyben részesítsék az Önök által üzemeltetett és működtetett létesítményeket, hiszen az ott eltöltött idő alatt lehetőséget kapnak elektromos autójuk feltöltéséhez is.

Cikkszám: AGT-PE|67
Vonalkód: 2000000074603
Gyártó: AGT
Elérhetőség: Raktáron
Szállítási díj: Ingyenes

 

Leírás

Töltőoszlopok elektromos autó töltésére

A Webshop Hungary Kft. az elektromos autók töltéséhez szükséges berendezések fejlesztésével és telepítésével segítséget nyújt abban, hogy a villanyautóval közlekedők előnyben részesítsék az Önök által üzemeltetett és működtetett létesítményeket, hiszen az ott eltöltött idő alatt lehetőséget kapnak elektromos autójuk feltöltéséhez is.

Saját gyártású, AGT® márkanévvel ellátott, EU szabványoknak megfelelő váltakozó áramú, Type2-es csatlakozóval szerelt elektromos autó töltőállomásainkat javasoljuk szállodák, éttermek, turista látványosságok parkolóiba egyaránt, ahol az autósok rendelkezésére áll legalább 1 - 2 óra időtöltési lehetőség. A felhasználó Type2 AC töltés esetén saját kábelével csatlakoztatja autóját, így a töltőállomás minden forgalomban lévő elektromos autóval kompatibilis.

AGT Public Easy Charger (2 x EU Type2 csatlakozó aljzattal)

Formatervezett, időtálló elektromos autó töltőállomás magánterületre

  • Rögzítés: betonra, aszfaltra vagy más szilárd 50 x 50 cm felületű alapra csavarozható, földön álló kivitel
  • Csatlakozó típusa: IEC62196 EU szabvány Type2
  • Támogatott töltési mód: Mode 3 - IEC61851
  • Kezelőfelület: csatlakozás érzékelése, automata töltésindítás, csatlakozónkénti LED-es állapotjelzés
  • Tömeg: 35 kg
  • Méretek: 250×1300×250mm (szél x mag x mély)
  • Szigetelés: IP56
  • Doboz anyaga: Szálcsiszolt rozsdamentes fém
  • Bemeneti áramigény: 1 vagy 3 fázis, 32A vagy 63A
  • Életvédelmi Fi-relé: Tartozék (külső elhelyezésű)
  • Opcionális extrák: Intelligens árammegosztómás fogyasztók és az autó között;Távirányítós indítás; okos teljesítmény megosztás a két csatlakozó között; MID hiteles fogyasztásmérés; RFID kártyás indítási lehetőség, egyedi szín és felirat
  • Garancia: 3 év

AGT Public töltőcsaládhoz kapcsolódó szolgáltatások:

Helyszíni telepítés: 75.000,- Ft + Áfa

A kiválasztott AGT töltőkészülék a megrendelő által kijelölt helyszínén, megfelelő méretű sík falfelületre való rögzítése és a már előre odavezetett, előkészített betáp kábelre történő elektromos bekötése. Az ár tartalmazza a helyszínre történő kiszállást, Székesfehérvártól számított 100 km távolságig, a töltő falra vagy tartóoszlopra rögzítését, a már odavezetett, előkészített elektromos kábelre való bekötését, üzembe helyezését, valamint a helyszíni tesztelést követő átadását. Minden esetben elektromos autóval érkezünk, így a töltőállomás működését saját autónkon is be tudjuk mutatni. 100 km-nél távolabbi helyszín esetén további nettó 150,- Ft/km kiszállási díjat számolunk fel.

Villanyszerelés, hálózatépítés: 30.000,- Ft + Áfa alapdíj + 6.600,- Ft +Áfa méterenkénti kiépítési költség

Max.: 3x32A áramerősségre méretezve, legfeljebb 20 méter távolságig, 5x6mm2 kettős szigetelésű sodrott réz kábellel. Átadáskor elvégezzük a kötelező érintésvédelmi szabványossági méréseket, melyről felülvizsgálati jegyzőkönyvet állítunk ki.
Az elektromos autó töltőállomás betáp kábelének kiépítése a villanyórától vagy az elosztószekrénytől a töltőig falon kívüli védőcsőben történő kábelvezetéssel. Az ár tartalmazza két villanyszerelő szakember helyszínre történő kiszállását és munkáját, az elektromos kábelt, védőcsövet és a szereléshez szükséges segédanyagokat.
Hálózatkiépítési igény esetén fényképet kérünk az elektromos elosztóról (villanyóra szekrényről), a töltő helyéről és a két pont közötti szakaszról az info@gyorstoltok.hu e-mail címre, amely segít az elvégzendő munka mennyiségének és várható időtartamának meghatározásában.

 

Paraméterek

Terméktípus Töltőoszlop
Töltő oldali csatlakozó Type2
Üzemi feszültség 400 V
Fázisok száma: III. fázis
Áramerősség 16 A / 32 A
Teljesítmény (AC) 11 kWh / 22 kWh
Wi-Fi kapcsolat Nem

Garancia

Erre a termékre 3 év garanciát adunk.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írd meg a véleményed!