Egyedi üléshuzat választó

Kedves Vásárlónk!

Üdvözlünk a Coolautoo egyedi üléshuzat választó alkalmazásában, ahol jelenleg 600 autótípus 1800 féle üléshuzata található meg. Minden üléshuzat többféle színkombinációban érhető el, ami tovább növeli a variációk számát. Reméljük, mindenki megtalálja az autójára megfelelő és neki tetsző huzatot!

Az üléshuzat kiválasztásának menete

Az ikonok segítségével válaszd ki az autód márkáját, majd a típusát. Ha egy márka vagy autótípus nem található a listában, ahhoz egyelőre sajnos még nem tudunk huzatot gyártani.

Autótípusonként háromféle huzat közül választhatsz:

  • VIP üléshuzat
  • Exclusive üléshuzat
  • Exclusive bőr üléshuzat

Az egérmutatót a kisképek fölött tartva rövid leírást olvashatsz a üléshuzatokról, illetve megnézheted a huzat alapárát is. A kiválasztás kattintással történik.

A termék adatlapján a menük segítségével be tudod állítani az autód évjáratát, az üléshuzat színét vagy színeit, illetve, hogy kérsz-e tároló zsebet az első huzatok háttámlájára. A termék leírásából minden információt megtalálsz ezekhez.

Fontos! Egyes autótípusok olyan gyári karfával kerültek kialakításra, amelyeknél a karfa az ülés részét képezi. Ezekre sajnos nem jó ez a huzat. A karfás ülések esetén csak akkor helyezhető fel a huzat, ha a karfa az üléstől elszeparált, pl a középkonzolra rögzített. Ilyen megoldás esetén az üléshuzat felhelyezhető, ugyanis a karfa kialakításnál van annyi hely, hogy a huzatot el lehessen húzni mellette.

Megrendelés

A termékadatlapon a piros MEGRENDELÉS gombra kattintva nyílik meg a megrendelői felület, ahol a szállításhoz szükséges adatokat kell megadni úgy, mint számlázási, szállítási cím, elérhetőségek, valamint itt kell kiválasztani, hogy milyen módon szeretnél fizetni: előreutalással, utánvéttel vagy személyesen üzletünkben.

A megrendelés véglegesítése az ELKÜLD gombbal történik. Ha minden adatot pontosan adtál meg, akkor a rendszer elfogadja a rendelésedet. Két e-mait fogsz kapni: az egyik tájékoztat a rendelés elfogadásáról, a másik e-mail pedig azokat az adatokat tartalmazza, amik az előreutaláshoz illetve a 20% előleg befizetéséhez szükségesek. Egy rendelést csak akkor tudunk elfogadni, ha

  • előreutalásos megrendelés esetén a teljes vételár beérkezik számlánkra
  • utánvétel és személyes átvétel esetén a 20% előleg befizetésre került, ami történhet átutalással vagy személyesen üzletünkben

Szállítási idő, kézbesítés

Az üléshuzatokat érthető okokból nem tartjuk raktáron, minden egyes megrendelt termék egyedileg kerül legyártásra. Elkészítésük és szállításuk hosszabb időt is igénybe vehet, ami 3-6 hét is lehet. Amint megérkezett hozzánk a termék átadjuk a futárnak, amit többnyire a feladást követő napon kézbesíteni szoktak. Erről e-mailben és SMS-ben is értesíteni fogunk.


Válaszd ki az autód gyártóját az emblémára kattintva: