Törlő- és frissítőkendők

Törlő- és frissítőkendők6 terméket találtam.

Mutat 1 - 6 / 6
 • Cikkszám: SCT-981109

  Rendelésre

  Szintetikus törlőkendő / Synthetic ChamoisSzintetikus törlőkendő. Használható a gépjárműveknél az összes üveg, króm és festett felületre. Kíváló a nedvszívóképessége, strapabíró. Nem hagy csíkokat és a cseppfoltokat. Védi a festett felületet, és fényessé teszi azt. Ideális a háztartási munkákhoz is.

  1 225 Ft‎
  Rendelésre! Szállítás: 5 munkanap
 • Cikkszám: SCT-981406

  Rendelésre

  Mikroszálas polírozókendő / Micro Fiber PolishSpeciális mikroszálas polírozó kendő. Első használat előtt melegvízben öblítse ki, használat után mossa ki szappannal.

  640 Ft‎
  Rendelésre! Szállítás: 5 munkanap
 • Cikkszám: ABSORB-CAR-AK102

  Rendelésre

  Nedvesség elszívó autóba Eltávolítja a felesleges nedvességet és szagokat a jármű belsejéből. Csökkenti a páralecsapódást és a fagyás lehetőségét. Eltávolítja a kellemetlen szagokat és véd a korrózió ellen. 

  995 Ft‎
  Rendelésre! Szállítás: 10 munkanap
 • Cikkszám: 19000353

  3 db raktáron

  A Lotus Deluxe Drying Towel a súlyának akár hétszeresét is képes felszívni, így ideális a nagy felületek gyors szárazra törléséhez. A nagyon puha, mikroszálas anyag minden területen alkalmazható, biztosítja a csík- és foltmentes végeredményt a tisztítás után. Rendkívül magas minőségű, kiváló nedvszívó képességű autó törölköző, ami a legjobb eszköze annak,...

  6 345 Ft‎
  ✔ Készleten! Szállítás: 1-2 munkanap
 • Cikkszám: 01749

  Rendelésre

  Mikroszálas üvegpolírozó kendő. Biztonságosan és hatékonyan tisztít minden üvegfelületet. Méret 40x60 cm. Használható autóban, szemüvegben, otthoni ablakokban. Nem hagy csíkokat, foltokat vagy karcolásokat. A termék nedvesen és szárazon is használható, szennyezett állapotban pedig mosógépben mosható.

  1 080 Ft‎
  Rendelésre! Szállítás: 14 munkanap
 • Cikkszám: 01047

  Rendelésre

  A kendő apró mikroszálai tökéletesek a viaszok, paszták eldolgozására. Szélvédők, műanyagok és a pilótafülke tisztítására is alkalmas. Bolyhos, nedvszívó és puha mikroszálból készült. Nem hagy csíkokat, foltokat vagy karcolásokat. A termék nedvesen és szárazon is használható, és miután elkoszolódik, mosógépben kimosható.

  500 Ft‎
  Rendelésre! Szállítás: 14 munkanap
Mutat 1 - 6 / 6