Ózongenerátorok

Ózongenerátorok5 terméket találtam.

Mutat 1 - 5 / 5
 • Cikkszám: OG-HE-150W

  Rendelésre

  Levegő és víztisztítására alkalmas ózongenerátor készülék. Az ózongázt egy gumicsövön keresztül juttatja el a kezelni kívánt területre, amely gépjárművekben még koncentráltabb klímafertőtlenítést tesz lehetővé. A szettben található habkövek segítségével a készülék az ózongázt akár medencékbe, víztartályokba is képes bejuttatni.

  69 900 Ft‎
  Rendelésre! Szállítás: 5 munkanap
 • Cikkszám: OG-HE-C20G

  Rendelésre

  Időzítővel ellátott, 2 nagy kerámia ózonlappal, 20 g/óra ózonkibocsátással rendelkező ózongenerátor, megközelítőleg 300 m2-hez. Nagyobb terek pl. irodák, raktárak, üzemek ózonkezelésére ajánljuk. Fertőtlenítés, penészmentesítés, szagtalanítás az ózon erejével.

  99 000 Ft‎
  Rendelésre! Szállítás: 5 munkanap
 • Cikkszám: OG-AL-A-OUTLET

  Rendelésre

  A távirányítható hálózati aljzat hasznos lehet minden háztartásban, mivel a hozzá csatlakoztatott készüléket (ózongenerátort) távirányítóval könnyedén tudja vezérelni. Hatótávolsága nyílt terepen 30 m. A távirányítható hálózati aljzat maximum 2300 W-ig terhelhető. Segítségével távirányíthatóvá vállnak a manuális ózongenerátorjaink (Silver 4000, Blue 7000...

  4 490 Ft‎
  Rendelésre! Szállítás: 5 munkanap
 • Cikkszám: OG-HE-150R-H-12V-RACK

  Rendelésre

  Az ózonkazetta egy olyan szabadalmaztatott kiegészítő alkatrész ózongenerátorhoz, amely tartalmazza a porcelán ózonlapot. A kazetta kialakításnak köszönhetően, a készülék megbontása nélkül játszva, szinte pillanatok alatt cserélheti ki az ózonlapot. Ezt a rövid folyamatot a fenti videón tekintheti meg. Az ózonlap segítségével termelődik az ózon, így...

  9 900 Ft‎
  Rendelésre! Szállítás: 5 munkanap
 • Cikkszám: OG-HE-150H-12V-PLATE

  Rendelésre

  Ennek a porcelán ózonlapnak a segítségével termelődik az ózongáz, mely kiegészítő alkatrész ózongenerátorokhoz. Amennyiben az ózonkezelés során csökken a tisztítás hatásfoka, akkor javasolt cserélni az ózonlapot. Az ózonlapot javasolt fél vagy 1 évente leellenőrizni.

  9 900 Ft‎
  Rendelésre! Szállítás: 5 munkanap
Mutat 1 - 5 / 5