Kompresszió növelő motorolaj adalék 300 ml Nagyítás

A képek bizonyos esetekben illusztrációk! Kérjük, minden esetben a leírásra hagyatkozzon. Amennyiben bizonytalan, vegye fel velünk a kapcsolatot!

Kompresszió növelő motorolaj adalék 300 ml

SCT-894119 Egyéb

550 Ft‎

Kompresszió növelő motorolaj adalék 300 ml / Motor Doctor 300 ml
Motorolaj nyomás és kompresszió növelésre, valamint motorolaj fogyasztás csökkenésre szolgáló adalék, különösen az elöregedett és elhasznált motoroknál. Magakadályozza az olaj bejutását az égőkamrákba, javítja az üzemagyag égési folyamatot, megakadályozza a koromképződést és a motor „füstölést”. Megtisztítja a ráégésektől a hidraulikus kompenzátorokat, gyűrűket és szelepeket.

További részletek

Rendelésre! Szállítás: 7 munkanap

Kompresszió növelő motorolaj adalék 300 ml / Motor Doctor 300 ml

Motorolaj nyomás és kompresszió növelésre, valamint motorolaj fogyasztás csökkenésre szolgáló adalék, különösen az elöregedett és elhasznált motoroknál. Magakadályozza az olaj bejutását az égőkamrákba, javítja az üzemagyag égési folyamatot, megakadályozza a koromképződést és a motor „füstölést”. Megtisztítja a ráégésektől a hidraulikus kompenzátorokat, gyűrűket és szelepeket. Új motorokban csökkenti a kopást, meghosszabbítja az élettartamot, képezi teljesen megbízható kenőréteget az alkatrészek felületén, melynek köszönhető a motor zavartalan működése nehéz körülmények között, és garantálja problémamentes hidegindítást.

Alkalmazni a motor üzemhőmérsékleten. A doboz tartalma elegendő a 6 literes motorolaj kapacitású motorokhoz. Keverhető az összes típusú szintetikus és ásvány motorolajokkal. Adagolható új motorolajba, olajcserekor. Meg a magas súrlódást gátló mutatókkal bíró olajok esetén is jelentősen csökkenti a kopást.

MennyiségKedvezményMegtakarítás
12 4% 264 Ft‎
50 8% 2 200 Ft‎

Banki átutalással vagy bankkártyával fizetve:

  • Posta pontra szállítva: 900 Ft
  • Házhoz szállítva: 900 Ft

Utánvéttel fizetve:

  • Posta pontra szállítva: 1300 Ft
  • Házhoz szállítva: 1300 Ft

Minden 30000 Ft-ot meghaladó rendelés esetén a szállítás ingyenes!

Székesfehérvári személyes átvétel esetén nincs szállítási költség.

7 további termék a kategóriából: