Kompresszió növelő motorolaj adalék 300 ml Nagyítás

A képek bizonyos esetekben illusztrációk! Kérjük, minden esetben a leírásra hagyatkozzon. Amennyiben bizonytalan, vegye fel velünk a kapcsolatot!

Kompresszió növelő motorolaj adalék 300 ml

SCT-894119 Mannol

550 Ft‎

1 833 Ft‎ / liter

Motorolaj nyomás és kompresszió növelésre, valamint motorolaj fogyasztás csökkenésre szolgáló adalék, különösen az elöregedett és elhasznált motoroknál. Megakadályozza az olaj bejutását az égőkamrákba, javítja az üzemagyag égési folyamatot, megakadályozza a koromképződést és a motor „füstölést”. Megtisztítja a ráégésektől a hidraulikus kompenzátorokat, gyűrűket és szelepeket.

További részletek

Rendelésre! Szállítás: 7 munkanap

Motorolaj nyomás és kompresszió növelésre, valamint motorolaj fogyasztás csökkenésre szolgáló adalék, különösen az elöregedett és elhasznált motoroknál. Magakadályozza az olaj bejutását az égőkamrákba, javítja az üzemagyag égési folyamatot, megakadályozza a koromképződést és a motor „füstölést”. Megtisztítja a ráégésektől a hidraulikus kompenzátorokat, gyűrűket és szelepeket. Új motorokban csökkenti a kopást, meghosszabbítja az élettartamot, képezi teljesen megbízható kenőréteget az alkatrészek felületén, melynek köszönhető a motor zavartalan működése nehéz körülmények között, és garantálja problémamentes hidegindítást.

Alkalmazni a motor üzemhőmérsékleten. A doboz tartalma elegendő a 6 literes motorolaj kapacitású motorokhoz. Keverhető az összes típusú szintetikus és ásvány motorolajokkal. Adagolható új motorolajba, olajcserekor. Meg a magas súrlódást gátló mutatókkal bíró olajok esetén is jelentősen csökkenti a kopást.

MennyiségKedvezményMegtakarítás
12 4% 264 Ft‎
50 8% 2 200 Ft‎

Banki átutalással vagy bankkártyával fizetve:

  • Posta pontra szállítva: 900 Ft
  • Házhoz szállítva: 900 Ft

Utánvéttel fizetve:

  • Posta pontra szállítva: 1300 Ft
  • Házhoz szállítva: 1300 Ft

Minden 30000 Ft-ot meghaladó rendelés esetén a szállítás ingyenes!

Székesfehérvári személyes átvétel esetén nincs szállítási költség.

8 további termék a kategóriából: