Belső motoröblítő folyadék 10 perces 350 ml Nagyítás

A képek bizonyos esetekben illusztrációk! Kérjük, minden esetben a leírásra hagyatkozzon. Amennyiben bizonytalan, vegye fel velünk a kapcsolatot!

Belső motoröblítő folyadék 10 perces 350 ml

SCT-990057 Mannol

450 Ft‎

1 286 Ft‎ / liter

Új motor átmosó szer semlegesíti az olaj üledéket és szennyeződését, eltávolítja a motor belső alkatrészek kopása következtében keletkezett részecskéket. Tisztíja az olajellátó rendszert, szelepeket, hengereket, olajszivattyú szűrőket. Biztosítja optimális kenést, megakadályozza az új olaj szennyezését a régi olajmaradványokkal.

További részletek

✔ Készleten! Szállítás: 1-2 munkanap

Raktáron elérhető mennyiség: 11 db

Új motor átmosó szer semlegesíti az olaj üledéket és szennyeződését, eltávolítja a motor belső alkatrészek kopása következtében keletkezett részecskéket. Tisztíja az olajellátó rendszert, szelepeket, hengereket, olajszivattyú szűrőket. Biztosítja optimális kenést, megakadályozza az új olaj szennyezését a régi olajmaradványokkal. Nagyhatású tisztító adalékok oldják a lerakodásokat és a gyantákat és a szilárd szennyező részecskéket burokba zárva, biztosítják eltávozásukat a fáradt olaj leeresztésekor. Megakadályozza az elégtelen kenés okozta motor serülését. Az átmosás után a friss olaj teljes mértékben fejti ki a hatását: optimálissá teszi a motor teljesítményét és a kipufogó gáz mutatóit. Keverhető az összes hagyományos és szintetikus típusú olajjal, alkalmazható az összes típusú benzin és diesel üzemű, katalizátoros, turbófeltöltős és anélküli motorokhoz.

A palack tartalmát hozzáadni a fáradt olajhoz az üzemhőmérsékleten az olajcsere előtt. 10 perces üresjárati működés után leereszteni a fáradt olaját, kicserélni az olajszűrőt és feltölteni az új olajjal.

A termék kiszerelése megváltozott 443ml-ről 350ml-re. Összetétele azonban töményebb lett, így az eddigi kb. 5 liternyi motorolaj helyett már kb. 6 liternyihez használható a kisebb mennyiség is.

MennyiségKedvezményMegtakarítás
16 4% 288 Ft‎
60 8% 2 160 Ft‎

Banki átutalással vagy bankkártyával fizetve:

  • Posta pontra szállítva: 900 Ft
  • Házhoz szállítva: 900 Ft

Utánvéttel fizetve:

  • Posta pontra szállítva: 1300 Ft
  • Házhoz szállítva: 1300 Ft

Minden 30000 Ft-ot meghaladó rendelés esetén a szállítás ingyenes!

Székesfehérvári személyes átvétel esetén nincs szállítási költség.

7 további termék a kategóriából: