Motor indítást elősegítő spray 400 ml Nagyítás

A képek bizonyos esetekben illusztrációk! Kérjük, minden esetben a leírásra hagyatkozzon. Amennyiben bizonytalan, vegye fel velünk a kapcsolatot!

Motor indítást elősegítő spray 400 ml

SCT-950358 Egyéb

825 Ft‎

Motor indítást elősegítő spray 400 ml / Motor Starter 400ml
Hatékony segítséget biztosít a motorok indításához téli időszakban, magas páratartalom, nedves gyertyák és a gyenge akkumulátor esetén. Téli használat: benzinüzemű és diesel motorok teher, személygépkocsik, buszok, építőipari és mezőgazdasági járművek, motorkerékpárok, segédmotor kerékpárok, benzinfűrészek, stb

További részletek

✔ Készleten! Szállítás: 1-2 munkanap

Raktáron elérhető mennyiség: 1 db

Motor indítást elősegítő spray 400 ml / Motor Starter 400ml

Hatékony segítséget biztosít a motorok indításához téli időszakban, magas páratartalom, nedves gyertyák és a gyenge akkumulátor esetén.

Téli használat: benzinüzemű és diesel motorok teher, személygépkocsik, buszok, építőipari és mezőgazdasági járművek, motorkerékpárok, segédmotor kerékpárok, benzinfűrészek, stb.

Nyári használat: építőipari járművek, traktorok, csónakmotorok, fűnyírók, stb. Óvja a motort és az akkumulátort, használatban takarékos. Elősegíti a gyújtást. Használat: szétporlasztani direkt a levegőszűrőbe vagy a levegőszívó nyílásba és rögtön indítani a motort. Benzin motor esetén kis gázt, dieselmotornál tövig megnyomni a gazpedált. NEM SZABAD SZÉTPORLASZTANI GYERTYÁKRA ÉS A FŰTŐRENDSZER RÉSZEIRE.

Figyelem: A szer nyomás alatt van. Kerülje a tűző napon való tárolást, és 50°C fölé felmelegedést. Kerülni a palack deformációt. Nyíltláng használata és a dohányzás tilos alkalmazás közben. Beltéri használat kizárólag szellőztetés mellet, mivel lehetséges robbanásveszélyes páraképződés. Nem szabad belélegezni. Távol tartani a gyerekektől.

Tarolni a jól szellőzhető helyen.

 Csak teljesen kiürült palackot szabad kidobni.MennyiségKedvezményMegtakarítás
7 4% 231 Ft‎
25 8% 1 650 Ft‎

Banki átutalással vagy bankkártyával fizetve:

  • Posta pontra szállítva: 900 Ft
  • Házhoz szállítva: 900 Ft

Utánvéttel fizetve:

  • Posta pontra szállítva: 1300 Ft
  • Házhoz szállítva: 1300 Ft

Minden 30000 Ft-ot meghaladó rendelés esetén a szállítás ingyenes!

Székesfehérvári személyes átvétel esetén nincs szállítási költség.

7 további termék a kategóriából: