Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ár:
1.580 Ft (1.244 Ft + ÁFA)
Menny.:db

A képek bizonyos esetekben illusztrációk! Kérjük, minden esetben a leírásra hagyatkozzon. Amennyiben bizonytalan, vegye fel velünk a kapcsolatot!

Motor indítást elősegítő spray 400 ml

Ár:
1.580 Ft (1.244 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Hatékony segítséget biztosít a motorok indításához téli időszakban, magas páratartalom, nedves gyertyák és a gyenge akkumulátor esetén. Téli használat: benzinüzemű és diesel motorok teher, személygépkocsik, buszok, építőipari és mezőgazdasági járművek, motorkerékpárok, segédmotor kerékpárok, benzinfűrészek, stb

Cikkszám: 950358|19
Vonalkód: 2000000042947
Gyártó: Mannol
Elérhetőség: Raktáron
Szállítási díj: 1.390 Ft

 

Leírás

Hatékony segítséget biztosít a motorok indításához téli időszakban, magas páratartalom, nedves gyertyák és a gyenge akkumulátor esetén.

Téli használat: benzinüzemű és diesel motorok teher, személygépkocsik, buszok, építőipari és mezőgazdasági járművek, motorkerékpárok, segédmotor kerékpárok, benzinfűrészek, stb.

Nyári használat: építőipari járművek, traktorok, csónakmotorok, fűnyírók, stb. Óvja a motort és az akkumulátort, használatban takarékos. Elősegíti a gyújtást. Használat: szétporlasztani direkt a levegőszűrőbe vagy a levegőszívó nyílásba és rögtön indítani a motort. Benzin motor esetén kis gázt, dieselmotornál tövig megnyomni a gazpedált. NEM SZABAD SZÉTPORLASZTANI GYERTYÁKRA ÉS A FŰTŐRENDSZER RÉSZEIRE.

Figyelem: A szer nyomás alatt van. Kerülje a tűző napon való tárolást, és 50°C fölé felmelegedést. Kerülni a palack deformációt. Nyíltláng használata és a dohányzás tilos alkalmazás közben. Beltéri használat kizárólag szellőztetés mellet, mivel lehetséges robbanásveszélyes páraképződés. Nem szabad belélegezni. Távol tartani a gyerekektől.

Tarolni a jól szellőzhető helyen.

Csak teljesen kiürült palackot szabad kidobni.

Csatolt dokumentumok

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írd meg a véleményed!