Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ár:
825 Ft (650 Ft + ÁFA)
Menny.:db

A képek bizonyos esetekben illusztrációk! Kérjük, minden esetben a leírásra hagyatkozzon. Amennyiben bizonytalan, vegye fel velünk a kapcsolatot!

Can Bus led izzó 12V 3W T10 3014 40 SMD fehér

Ár:
825 Ft (650 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Can Bus led izzó 12V 3W T10 3014 40 SMD fehér

Cikkszám: L1192|17
Vonalkód: 2000000076140
Gyártó: Egyéb
Elérhetőség: Raktáron
Szállítási díj: 1.390 Ft

 

Leírás

Műszaki adatok

  • Típus: LED izzó
  • Foglalat: T10
  • Fényforrás: 3014 típusú SMD LED
  • Ledek száma: 40
  • Teljesítmény: 3 W
  • Fényerő: 235 Lumen
  • Feszültség: DC 12 - 24V
  • Szín: fehér
  • Kiszerelés: 1db/tasak

Hagyományos és CAN Bus rendszerű gépjárművekhez egyaránt használható. A legtöbb népszerű márkával kompatibilis, mint VW, Audi, SEAT, OPEL, SKODA, CITROEN, PEUGEOT, MERCEDES, BMW, stb.

Az SMD LED-ek forradalmi megjelenésükkel lehetővé tették, hogy jóval nagyobb fényerőt érjünk el ugyanakkora felületen elhelyezett hagyományos ledekkel szemben, ráadásul számtalan kedvező tulajdonsága van pluszba, mint például a kisebb méret és a nagyobb fényszórási szög.

OSRAM izzókereső - PHILIPS izzókereső

Figyelem!

Fontos a LED-es izzókkal kapcsolatban az a minőségi forraszanyag használata az izzó gyártása során. Sajnos, a piacon rengeteg olcsó rossz minőségű, nem megfelelő forraszanyagot felhasználva gyártott LED izzót lehet találni, aminek a rossz hőelvezetése miatt, rövid élettartamot biztosít csak az izzó részére.

A hőelvezetés kulcsfontosságú az ilyen nagy teljesítményű LED izzók esetében, hiszen itt már a nagy teljesítménynek köszönhetően, nagy hő szabadul fel aminek ha nincsen meg a megfelelő elvezetése akkor rövid idő után tönkre mennek az ilyen típusú izzók.

Alkalmazása

Hagyományos és CAN Bus rendszerű gépjárművekhez egyaránt használható.
Amennyiben hagyományos led izzót használunk egy CAN Bus rendszerű autónál akkor folyamatosan hibakódot dobna az autó kiégett izzóra figyelmeztetve. A led izzóknak kisebb az áramfelvételük és így az elektronika úgy észleli mintha kiégett volna az izzó. Ezt a problémát hivatottak a speciális elektronikával ellátott CAN Bus led izzók megoldani.

Izzó foglalat kiválasztási segédlet

Az izzó kiválasztási segédlet a letöltés fül alatt letölthető formában is megtalálható!

Megjegyzés

Kérjük az NKH (Nemzeti Közlekedési Hatóság) ide vonatkozó rendeletét tanulmányozza a LED fényforrások használatára vonatkozóan!Ezen jármű-felszerelési cikk közúti forgalomban nem használható, kizárólag közút vagy közforgalom elől elzárt magánúton, vagy zárt pályás rendezvényen közlekedő járműre szerelhető fel.

Garancia

Erre a termékre 3 hónap garanciát adunk.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írd meg a véleményed!