Laserline 650 CAN-BUS rendszerű autóriasztó Nagyítás

A képek bizonyos esetekben illusztrációk! Kérjük, minden esetben a leírásra hagyatkozzon. Amennyiben bizonytalan, vegye fel velünk a kapcsolatot!

Laserline 650 CAN-BUS rendszerű autóriasztó

CA-650 Laserline

35 495 Ft‎

Can Bus autóiasztó szirénával és PIN kóddal. Az autó a gyári távirányítójával vezérelhető. Can-Bus rendszerű autóriasztó szett, indításgátlással, ultrahanggal, kürttel. A riasztó élesítést követően (30 másodperc után) figyeli az illetéktelen ajtó, csomagtért és motortér nyitást illetve az ultrahangnak köszönhetően az ablakok betörését is.

További részletek

A termékre 1 év garanciát adunk!

Ezt a terméket ingyen szállítjuk házhoz!

Rendelésre! Szállítás: 2-3 munkanap

Can Bus autóriasztó szirénával és PIN kóddal

Az autó a gyári távirányítójával vezérelhető. Can-Bus rendszerű autóriasztó szett, indításgátlással, ultrahanggal, kürttel. A riasztó élesítést követően (30 másodperc után) figyeli az illetéktelen ajtó, csomagtért és motortér nyitást illetve az ultrahangnak köszönhetően az ablakok betörését is. Riasztás esetén a blokkolja az indítást és folyamatosan riaszt. A készülék minden esetben visszajelzi a riasztás okát a visszajelző LED segítségével. Kiegészíthető ablakemelő modullal illetve emelés érzékelővel. A riasztó rátanítható a gépjármű gyári kulcsára, így nincs szükség külön távadóra. Opcionális kiegészítők: ablakemelő, emelésérzékelő, ütésérzékelő.

MennyiségKedvezményMegtakarítás
2 4% 2 840 Ft‎
3 8% 8 519 Ft‎

Banki átutalással vagy bankkártyával fizetve:

  • Posta pontra szállítva: 900 Ft
  • Házhoz szállítva: 900 Ft

Utánvéttel fizetve:

  • Posta pontra szállítva: 1300 Ft
  • Házhoz szállítva: 1300 Ft

Minden 30000 Ft-ot meghaladó rendelés esetén a szállítás ingyenes!

Székesfehérvári személyes átvétel esetén nincs szállítási költség.

Tartozékok

1 további termék a kategóriából: