AGT Compact Type 2 Charger választható csatlakozóval Nagyítás

A képek bizonyos esetekben illusztrációk! Kérjük, minden esetben a leírásra hagyatkozzon. Amennyiben bizonytalan, vegye fel velünk a kapcsolatot!

AGT Compact Type 2 Charger elektromos autó töltőállomás 1 csatlakozóval

293 600 Ft‎

A töltőállomás Type2 csatlakozó aljzattal szerelt, így az autó saját töltőkábelével mindegyik kereskedelmi forgalomban kapható autótípussal kompatibilis. A töltés a kábel csatlakoztatásakor automatikusan indul. Kapható 1 illetve 3 fázisú változatban 16 és 32A-es teljesítménnyel.

További részletek

A termékre 2 év garanciát adunk!

Ezt a terméket ingyen szállítjuk házhoz!

Rendelésre! Szállítás: 14 munkanap

A töltőállomás Type2 csatlakozó aljzattal szerelt, így az autó saját töltőkábelével mindegyik kereskedelmi forgalomban kapható autótípussal kompatibilis. A töltés a kábel csatlakoztatásakor automatikusan indul. Kapható 1 fázisú és 3 fázisú változatban 16 és 32A-es teljesítménnyel.

Műszaki adatok

TípusnévC31110 C31220
Fázis3
Áramerősség:16 A32 A
Teljesítmény:11 kW 22 kW
Csatlakozók1
száma
Életvédelmi kapcsolókülső
Automatikusigen
BurkolatUV és időjárásálló porfestett fém ház
VédelemIP65
Környezeti hő30 C-tól +50 C-ig
OpcionálisGSM/GPRS modul, áramerősség kapcsoló (16 A / 32A), áramerősség szabályozó (6 A / 13 A / 16 A / 32 A), egyedi szín és felirat, távoli management opciók
extrák
Méretek280 x 480 x 180 mm
(szélesség x magasság x mélység)
Tömeg10,5 kg

AGT Compact töltőcsaládhoz kapcsolódó szolgáltatások:

Helyszíni telepítés: 39.900,- Ft + Áfa

A kiválasztott AGT töltőkészülék a megrendelő által kijelölt helyszínén, megfelelő méretű sík falfelületre való rögzítése és a már előre odavezetett, előkészített betáp kábelre történő elektromos bekötése. Az ár tartalmazza a helyszínre történő kiszállást, Székesfehérvártól számított 100 km távolságig, a töltő falra vagy tartóoszlopra rögzítését, a már odavezetett, előkészített elektromos kábelre való bekötését, üzembe helyezését, valamint a helyszíni tesztelést követő átadását. Minden esetben elektromos autóval érkezünk, így a töltőállomás működését saját autónkon is be tudjuk mutatni. 100 km-nél távolabbi helyszín esetén további 100,- Ft/km kiszállási díjat számolunk fel.

Villanyszerelés, hálózatépítés: 30.000,- Ft + Áfa alapdíj + 4.400,- Ft +Áfa méterenkénti kiépítési költség

Max.: 3x32A áramerősségre méretezve, legfeljebb 20 méter távolságig, 5x6mm2 kettős szigetelésű sodrott réz kábellel. Átadáskor elvégezzük a kötelező érintésvédelmi szabványossági méréseket, melyről felülvizsgálati jegyzőkönyvet állítunk ki.
Az elektromos autó töltőállomás betáp kábelének kiépítése a villanyórától vagy az elosztószekrénytől a töltőig falon kívüli védőcsőben történő kábelvezetéssel. Az ár tartalmazza két villanyszerelő szakember helyszínre történő kiszállását és munkáját, az elektromos kábelt, védőcsövet és a szereléshez szükséges segédanyagokat.
Hálózatkiépítési igény esetén fényképet kérünk az elektromos elosztóról (villanyóra szekrényről), a töltő helyéről és a két pont közötti szakaszról az info@gyorstoltok.hu e-mail címre, amely segít az elvégzendő munka mennyiségének és várható időtartamának meghatározásában.

Banki átutalással vagy bankkártyával fizetve:

  • Posta pontra szállítva: 900 Ft
  • Házhoz szállítva: 900 Ft

Utánvéttel fizetve:

  • Posta pontra szállítva: 1300 Ft
  • Házhoz szállítva: 1300 Ft

Minden 30000 Ft-ot meghaladó rendelés esetén a szállítás ingyenes!

Székesfehérvári személyes átvétel esetén nincs szállítási költség.

4 további termék a kategoriából: