Ezüst akril festék 450 ml Nagyítás

A képek bizonyos esetekben illusztrációk! Kérjük, minden esetben a leírásra hagyatkozzon. Amennyiben bizonytalan, vegye fel velünk a kapcsolatot!

Ezüst akril festék 450 ml

SCT-899510 Egyéb

730 Ft‎

Ezüst akril festék 450 ml / Acryl paint silver 450 ml
Speciális, gyorsan száradó akril festék külső és belső munkákhoz. Kitűnően tapad régi és új festékfelületekre is. Ideális a gyors és időtálló javításokhoz, felnikhez, lengéscsillapitókhóz, moldingokhóz és más lakkozott karcolt felületekhez. Felhasználható még mint univerzális háztartási festék és különböző javító munkálatokhoz a műhelyekben

További részletek

✔ Készleten! Szállítás: 1-2 munkanap

Raktáron elérhető mennyiség: 4 db

Ezüst akril festék 450 ml / Acryl paint silver 450 ml

Speciális, gyorsan száradó akril festék külső és belső munkákhoz. Kitűnően tapad régi és új festékfelületekre is. Ideális a gyors és időtálló javításokhoz, felnikhez, lengéscsillapitókhóz, moldingokhóz és más lakkozott karcolt felületekhez. Felhasználható még mint univerzális háztartási festék és különböző javító munkálatokhoz a műhelyekben. A kezelendő felületeket megtisztítjuk a szennyeződéstől, rozsdától, átdörzsöljük durva dörzspapírral, zsírtalanítjuk. Jól felrázzuk a flakont úgy, hogy 30 mp-ig hallható legyen a keverőgolyó hangja a flakonban. 20-30 cm távolságról átlós irányba mozgatva vigyük fel a festéket vékony rétegekben.

Figyelem: A szer nyomás alatt van. Kerülje a tűző napon való tárolást, és 50°C fölé felmelegedést. Nyíltláng használata és a dohányzás tilos alkalmazás közben. Beltéri használat kizárólag szellőztetés mellet, mivel lehetséges robbanásveszélyes páraképződés. Távol tartani a gyerekektől. Nem szabad belélegezni. Szemétbe csak teljesen kiürült flakon szabad kidobni. Tárolni jól szellőzhető helyen.

MennyiségKedvezményMegtakarítás
8 4% 234 Ft‎
30 8% 1 752 Ft‎

Banki átutalással vagy bankkártyával fizetve:

  • Posta pontra szállítva: 900 Ft
  • Házhoz szállítva: 900 Ft

Utánvéttel fizetve:

  • Posta pontra szállítva: 1300 Ft
  • Házhoz szállítva: 1300 Ft

Minden 30000 Ft-ot meghaladó rendelés esetén a szállítás ingyenes!

Székesfehérvári személyes átvétel esetén nincs szállítási költség.

6 további termék a kategoriából: