Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ár:
25.900 Ft (20.394 Ft + ÁFA)
Menny.:db

A képek bizonyos esetekben illusztrációk! Kérjük, minden esetben a leírásra hagyatkozzon. Amennyiben bizonytalan, vegye fel velünk a kapcsolatot!

Honda Civic CR-V kormánytávvezérlő adapter

Ár:
25.900 Ft (20.394 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Honda Civic, CR-V kormánytávvezérlő adapter. Lehetővé teszi, hogy a gyári kormánygombokkal az utólagosan beszerelt rádiót is vezérelni lehessen. Lehetővé teszi a dátum beállítást a kormánygombok segítségével. Bluetooth telefon gomb támogatás. Kompatibilis navigáció és erősítő nélküli rádiókkal. Kérjük olvassa el figyelmesen a leírást!
Cikkszám: CTSHO011.2|18
Gyártó: Connects2
Elérhetőség: Külső raktáron (4-5 munkanap)
Szállítási díj: 1.390 Ft

Leírás

Honda Civic, CR-V kormánytávvezérlő adapter. Lehetővé teszi, hogy a gyári kormánygombokkal az utólagosan beszerelt rádiót is vezérelni lehessen. Lehetővé teszi a dátum beállítást a kormánygombok segítségével. Bluetooth telefon gomb támogatás. Kompatibilis navigáció és erősítő nélküli rádiókkal. Kérjük olvassa el figyelmesen a leírást!

Műszaki adatok

  • Név: Honda Civic, CR-V kormánytávvezérlő adapter (CTSHO011.2)
  • Gyártó: Connects2
  • Leírás: Honda Civic, CR-V kormánytávvezérlő adapter. Lehetővé teszi, hogy a gyári kormánygombokkal az utólagosan beszerelt rádiót is vezérelni lehessen. Lehetővé teszi a dátum beállítást a kormánygombok segítségével. Bluetooth telefon gomb támogatás. Kompatibilis navigáció és erősítő nélküli rádiókkal. A kormánytávvezérlő adapterek két részből épülnek fel. Az autó oldal felőli adapter amely tartalmazza az elektronikát, és gyári rádióhoz csatlakoztatható köteget. Ezen kívül szükséges még egy csatlakozókábel (LEAD) az utólagos rádió számára is, amin a kormányvezérlés adatai mennek. Ezt a LEAD csatlakozót a Kosárba rak gomb fölötti résznél választhatja ki. CTMULTILEAD.2 Alpine, Beat, Clarion, JVC, Kenwood, LG, Nakamichi, Panasonic, Philips, Pioneer, Sony, Zenec és kínai tanítható fejegységekhez. Amennyiben eltérő márkájú fejegységgel rendelkezik, kérjük, vegye igénybe ügyfélszolgálatunk a segítségét. Kérjük, érdeklődjön a fejegység forgalmazójánál, hogy a csatlakoztatni kívánt készülék, rendelkezik-e kormánytávirányító csatlakozással.
  • Márka: Honda
  • Kompatibilis típusok
    • Honda Civic LX (2016-)
    • Honda CR-V LX (2017-)
    • Kompatibilis rádiók:
    • Gyári navigáció nélküli felszereltséghez!
  • Garancia: 1 év, Garancia kizárólag akkor érvényesíthető, ha a termék beszerelésére szakszervizben került sor!

Jótállás

Erre a termékre 2 év jótállást biztosít a forgalmazó.

A jótállásra és a szavatosságra a Polgári törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvényben és az egyes tartós fogyasztási cikkekre vonatkozó kötelező jótállásról szóló 151/2003. (IX.22.) számú kormányrendeletben foglaltak az irányadók.

A garancia gyártási vagy anyaghibákra vonatkozik, rendeltetésszerű használat esetén. Erre a termékre élettartam jótállást vállal a forgalmazó.

Erre a termékre 2 év jótállást biztosítanak, amihez a számla vagy blokk megőrzése és felmutatása szükséges. Ez a garancia nem vonatkozik a kopó alkatrészekre.

Jótállás, kellékszavatosság

A szavatosság

Kellékszavatosság hatálya alá tartozik minden nem tartós fogyasztási cikk eladási ártól függetlenül.

Szavatosságra a fogyasztók és a fogyasztónak nem minősülő vásárlók is jogosultak.

  • fogyasztók esetén 2 éve
  • fogyasztónak nem minősülő vásárlók esetén pedig 1 év

Szavatossági panasz esetén a végfelhasználónak, tehát a vásárlónak kell bizonyítania, hogy a hiba vagy annak oka már az értékesítés pillanatában is fennállt.

Ha az eladott termék vagy szolgáltatás hibás, akkor a vevő kellékszavatossággal élhet. A kellékszavatosság keretében a vevőt többféle jogosultság illeti meg.

  • A vevő választhat, hogy a termék kijavítását vagy kicserélését szeretné-e. Adott esetben előfordulhat, hogy e jogaival a vevő nem tud élni, mert például a termék egyedi, így nem lehet kicserélni. Az is lehet, hogy a kijavítás nem megvalósítható, mert az eladónak aránytalan többletköltséget eredményezne. A vevő a terméket saját maga is megjavíthatja vagy az általa megbízott személlyel is megjavíttathatja. Ebben az esetben a költségeket az eladó viseli.
  • A vevőnek arra is van lehetősége, hogy árleszállítást igényeljen. Ez leginkább abban az esetben alkalmazható, ha a termék hibás ugyan, de a hiba nem lehetetleníti el teljesen a használatát. Például egyes funkciók nem működnek, vagy a terméknek esztétikai hibája van.
  • A vevő továbbá azt is választhatja, hogy eláll a szerződéstől. Az elállás azt jelenti, hogy a vásárlást megelőző állapotot kell visszaállítani. Vagyis a vevő a hibás terméket visszaadja és visszakapja a vételárat. Fontos, hogy jelentéktelen hiba miatt nincs helye elállásnak.

Elállással akkor élhet a vevő, ha

  • a kijavítást vagy a kicserélést az eladó nem vállalta, vagy
  • e kötelezettségének az eladó megfelelő határidőben vagy a vevő érdekeinek sérelme nélkül nem tud eleget tenni, vagy
  • a vevőnek a kijavításhoz vagy kicseréléshez fűződő érdeke megszűnt.

Jótállás

A jótállás – vagy köznapi nevén garancia – a hibás teljesítésért való felelősség másik formája. A jogosultat ugyanazok a jogok illetik meg, mint a szavatosság jogosultját (kijavítás, kicserélés, stb.)

Jótállási igény a jótállási jeggyel rendelkező gépekre a számlával együtt kiadott (és dátum, sorszám szerint összerendelt) jótállási jegy alapján érvényesíthető. A jótállási jegyen feltüntetett időtartamig biztosítjuk a garanciális szerviz szolgáltatást

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írd meg a véleményed!