Új LaserTrack Flare F2R2 aktív lézeres traffipaxvédelmi termék 2 db első és 2 db extra lapos hátsó szenzorral keretben Nagyítás

A képek bizonyos esetekben illusztrációk! Kérjük, minden esetben a leírásra hagyatkozzon. Amennyiben bizonytalan, vegye fel velünk a kapcsolatot!

LaserTrack Flare F2R2 aktív lézeres traffipaxvédelmi termék 2 db első és 2 db extra lapos hátsó szenzorral keretben

LT-FL-SET4-NORMSWDW-REG-NL Egyéb

✓ Rendelhető

 • Székesfehérvári üzletünkben
  Ingyenes | 5 munkanap
 • Házhoz szállítva utánvéttel
  Ingyenes | 5 munkanap
 • Házhoz szállítva előre fizetve
  Ingyenes | 5 munkanap
 • Postapontra szállítva utánvéttel
  Ingyenes | 5 munkanap
 • Postapontra szállítva előre fizetve
  Ingyenes | 5 munkanap

419 000 Ft‎

A LaserTrack Flare egy forradalmi, többfunkciós távvezérlő, beépített lézeres traffipaxvédelemmel. Az eszköz távvezérlőként a világon bárhol legálisan használható, de ha az Ön országában a traffipaxvédelem nem engedélyezett, akkor a webes fiókja segítségével bármikor kikapcsolhatja azt. Ezáltal elkerülhető mindenfajta félreértés az eszköz használatát illetően.

További részletek

A LaserTrack Flare infravörös technológián alapul

A 904 nm hullámhosszon működő infravörös lézer rendszereket világszerte használják távolság és sebesség mérésére. Ennek oka, hogy ezek a kivételesen vékony sugarak hihetetlenül ellenállóak a különböző környezeti hatásokkal szemben. Ezen lézersugarak nagy előnye, hogy segítségükkel bármely tárgy, például egy autó, akár több száz méteres távolságból is pontosan bemérhető, így akár a másodperc töredéke alatt kimutatható az aktuális távolság és sebesség. Mindez teljesen láthatatlanul történik, hiszen az infravörös sugarak az emberi szem számára nem láthatóak. Jelenleg a legismertebb lézerrendszerek a rendőrségi sebességméréseknél használt mérőeszközök.

A csomag tartalma:

 • Központi egység
 • Két elülső szenzor és két szenzor rendszámtábla keretbe rejtve 
 • Két hosszabbító kábel
 • Vezérlő panel
 • Beszereléshez szükséges alkatrészek

Hozzájárulás a kényelmes és kellemes vezetői élményhez

A LaserTrack Flare automatikusan képes kinyitni a kerti- vagy garázskapuját, amelyhez még egy gombot sem kell megnyomnia, hiszen ahogy a rendszer érzékeli a jármű közeledtét, a transzponderek elküldik szükséges kódokat és a kapu automatikusan kinyílik. Bztonsági okokból a rendszer több, mint 4 milliárd különböző kódot használ, továbbá minden járműhöz beállítható egy egyedi kód (maximálisan 50 jármű egyedi kódját képes tárolni a rendszer). Ezáltal távvezérlőként használva világszerte legálisan használható a készülék.

A LaserTrack Flare képes megkülönböztetni a többi autó által használt lézeres biztonsági berendezéseket és soha nem zavarja azokat, függetlenül az aktuális beállításoktól.

A LaserTrack Flare tökéletesen el tudja különíteni egymástól a különböző lézerrendszereket

A LaserTrack Flare éppen azzal a kifinomult lézerrendszerrel van felszerelve, mint a rendőrség által használt mobil sebességmérő eszközök. Ez hatalmas előnyt jelent, hiszen így az eszköz könnyedén meg tudja különböztetni egymástól a különböző lézeres jeleket, legyenek azok a saját jeladói, más autók által használt eszközök*, vagy traffipaxok.

* például lézeres tempomat rendszerek

Több üzemmód

Távvezérlő

Gyárilag a LaserTrack Flare kizárólag távvezérlőként működik, amely a világ minden országában legálisan használható. A kijelzőn audiovizuális figyelmeztetések jelzik, hogy a távvezérlő üzemmód aktív.

Lézeres traffipax-jelző üzemmód

Ezen üzemmód használata bizonyos országokban jogszabályba ütközhet, és figyelembe kell venni, hogy ez nem biztosít teljes körű védelmet. Egy lézeres sebességmérőnek átlagosan fél másodpercre van szüksége a jármű sebességének rögzítéséhez, ha a LaserTrack Flare valamilyen okból kifolyólag nem jelzi időben a veszélyt, akkor Önnek nem marad ideje a sebesség korrigálására. A kijelzőn audiovizuális figyelmeztetések jelzik, hogy a lézeres traffipax-jelző üzemmód aktív.

Lézeres traffipax-védelmi üzemmód

Ez az üzemmód a legtöbb európai országban nem engedélyezett. Ha a védelmi üzemmód aktiválva van, akkor fontos tudni, hogy a traffipaxok elleni védelem átmeneti, amely csupán annyi időt biztosít Önnek, hogy szükség esetén korrigálja sebességét. A kijelzőn audiovizuális figyelmeztetések jelzik, hogy a lézeres traffipax-védelmi üzemmód aktív, amely megvédi Önt a lézeres sebességmérésektől.

Láthatatlan beszerelés

A szenzorok teljesen láthatatlanul egy speciális rendszámtábla keretbe szerelhetőek. A gyors és hihetetlenül fejlett technológiának, valamint a kompakt méretének köszönhetően a LaserTrack Flare a külső szemlélődő számára akár láthatatlanul is beépíthető, így a járműve szinte érszrevehetetlen marad.

Személyre szabható

A LaserTrack Flare gyártói honlapján készüléke egyedileg személyre szabható a termék regisztrációját követően, ahol többek között beállíthatja a hang-, és fényjelzést, az érzékelést, visszaélesedési időt, éjszakai módot, illetve az üzemmódokat is.

A gyártó angol nyelvű honlapját itt érheti el:

https://laser-track.com/en/my-lasertrack

A gyártó magyar nyelvű honlapját itt érheti el:

https://laser-track.com/hu/my-lasertrack

További egyedi funkciók

 • Az eszköz teljesen programozható és frissíthető a gyártó webes felületén keresztül.
 • A kijelzőnél található gomb lenyomva tartásával visszaállíthatóak a gyári beállítások, amely után az eszköz kizárólag, mint távvezérlő használható.
 • A hihetetlenül apró méretű transzponderek mindegyike egy nagyteljesítményű, 32bit-es, 180 MHz-es processzorral láttuk el, hogy még a legzordabb körülmények között is kiváló teljesítményt nyújtsanak.
 • A LaserTrack transzponderek burkolata speciális hőtechnikai öntési folyamattal készülnek, hogy a legszélsőségesebb körülményeknek is ellenálljanak. Termékeink vízállóságára* élettartam garanciát biztosítunk.
 • A LaserTrack Flare transzponderei egy közös hálózatot használva, folyamatosan kapcsolatban állnak egymással. Tanszponder-csoportonként csupán egyetlen kábelt kell átvezetni a jármű különböző pontjain, amely nagyban megkönnyíti a beszerelést, valamint időt és pénzt spórol Önnek.

*Azon transzponderek, amelyeket házilag módosítottak, vagy amelyeken súlyos fizikai sérülés nyomai láthatóak, kizárásra kerülnek a garancia alól.

MennyiségKedvezményMegtakarítás
2 4% 33 520 Ft‎
3 8% 100 560 Ft‎

18 további termék a kategóriából: