Jégoldó spray 400 ml Nagyítás

A képek bizonyos esetekben illusztrációk! Kérjük, minden esetben a leírásra hagyatkozzon. Amennyiben bizonytalan, vegye fel velünk a kapcsolatot!

Jégoldó spray 400 ml

SCT-950297 Egyéb

690 Ft‎

Jégoldó spray 400 ml / Defroster 400ml.
Effektív jégoldó, gyors jégolvadást biztosít a gépjárművek szélvédő üvegén és megkönnyíti annak eltávolítását, megakadályozza az ismételt jegesedést. Tiszta üvegeket biztost, ezzel csökkentve a balesetveszélyt. Kiküszöböli a gépjármű utasterének hosszadalmas felmelegedését, kímélve ezzel a környezetet. Leoldja a jeget a fényszórókról, ajtózárakból, ablaktörlőlapátokról, ajtó-és csomagtértömítésekről.

További részletek

✔ Készleten! Szállítás: 1-2 munkanap

Raktáron elérhető mennyiség: 5 db

Jégoldó spray 400 ml / Defroster 400ml.

Effektív jégoldó, gyors jégolvadást biztosít a gépjárművek szélvédő üvegén és megkönnyíti annak eltávolítását, megakadályozza az ismételt jegesedést. Tiszta üvegeket biztost, ezzel csökkentve a balesetveszélyt. Kiküszöböli a gépjármű utasterének hosszadalmas felmelegedését, kímélve ezzel a környezetet. Leoldja a jeget a fényszórókról, ajtózárakból, ablaktörlőlapátokról, ajtó-és csomagtértömítésekről. Nem károsítja a gépjármű lakkrétegét, gumitömítéseit. Használata: távolítsuk el a havat az ablakokról. Jól rázzuk fel a flakont, függőlegesen tartva szórjuk rá a szert a jégre vizszintes csikokban. Hagyjuk beszívódni és távolítsuk el a leolvadt jeget. Az ismételt jegesedés megakadályozására szórjunk még egy vékony réteget az ablakokra.

Figyelem: A szer nyomás alatt van. Kerülje a tűző napon való tárolást, és 50°C fölé felmelegedést. Nyílt láng használata és a dohányzás tilos alkalmazás közben. Beltéri használat kizárólag szellőztetés mellet, mivel lehetséges robbanásveszélyes páraképződés. Távol tartani a gyerekektől. Nem szabad belélegezni. Szemétbe csak teljesen kiürült flakon szabad kidobni. Tárolni jól szellőzhető helyen.MennyiségKedvezményMegtakarítás
10 4% 276 Ft‎
40 8% 2 208 Ft‎

Banki átutalással vagy bankkártyával fizetve:

  • Posta pontra szállítva: 900 Ft
  • Házhoz szállítva: 900 Ft

Utánvéttel fizetve:

  • Posta pontra szállítva: 1300 Ft
  • Házhoz szállítva: 1300 Ft

Minden 30000 Ft-ot meghaladó rendelés esetén a szállítás ingyenes!

Székesfehérvári személyes átvétel esetén nincs szállítási költség.

15 további termék a kategoriából:

Cikkszám: 702826

1 db raktáron

505 Ft‎

Cikkszám: DM528

Rendelésre

945 Ft‎