Bitumen és rovareltávolító spray 450 ml Nagyítás

Bitumen és rovareltávolító spray 450 ml

SCT-950327

775 Ft‎

Bitumen és rovareltávolító spray 450 ml / Tar Remover 450 ml
Nagyhatású tisztítószer a bitumen, aszfalt részecskék, madár-és rovar, olaj és kátrány nyomok az autó és a motorkerékpár fényszórók, üvegek lökhárítók stb., krómozott, üveg és lakkfelületéről. A tisztító oldószer összetétele könnyen bejut a tisztítandó felület pórusaiba és a mikrórepedéseibe. Cseppmentesen szárad.

További részletek

✔ Készleten! Szállítás: 1-2 munkanap

Raktáron elérhető mennyiség: 4 db

Bitumen és rovareltávolító spray 450 ml / Tar Remover 450 ml

Nagyhatású tisztítószer a bitumen, aszfalt részecskék, madár-és rovar, olaj és kátrány nyomok az autó és a motorkerékpár fényszórók, üvegek lökhárítók stb., krómozott, üveg és lakkfelületéről. A tisztító oldószer összetétele könnyen bejut a tisztítandó felület pórusaiba és a mikrórepedéseibe. Cseppmentesen szárad. A flakon tartalmát jól rázzuk fel, 20-30 cm távolságról rápermetezzük a felületre és 10-15 percet hagyjuk ázni. Utána töröljük le szivaccsal és mossuk le tiszta vízzel.

Tárolás – fűtött helységben. A szer nyomás alatt van. Kerülje a tűző napon való tárolást, és 50°C fölé felmelegedést. Nyíltláng és szikraveszély közelében ne permetezzük. Szemétbe csak a teljesen kiürült flakont dobjuk el. Bőrirritálást okozhat érintkezés esetén. Ne engedjük a talajvízbe való kerülését. Tartalmaz felületaktív anyagokat, oldószert és stabilizáló szereket.

MennyiségKedvezményMegtakarítás
8 4% 248 Ft‎
30 8% 1 860 Ft‎

Banki átutalással vagy bankkártyával fizetve:

  • Posta pontra szállítva: 900 Ft
  • Házhoz szállítva: 900 Ft

Utánvéttel fizetve:

  • Posta pontra szállítva: 1300 Ft
  • Házhoz szállítva: 1300 Ft

Minden 30000 Ft-ot meghaladó rendelés esetén a szállítás ingyenes!

Székesfehérvári személyes átvétel esetén nincs szállítási költség.

15 további termék a kategoriából: