Csavarlazító és roszdaoldó spray grafitos 450 ml Nagyítás

Csavarlazító és roszdaoldó spray grafitos 450 ml

SCT-950310

655 Ft‎

Csavarlazító és roszdaoldó spray grafitos 450 ml / Rostloeser Ultra Molibden 450 ml
Hatásos rozsdaelleni szer, kitűnő súrlódásmentesítő tulajdonságokkal. Széleskörű használathoz, a berendezések összes mozgórészeiben. Mivel a gyorsan behatoló oldószereket tartalmaz, gyakorlatilag azonnal megszabadítja a menetkötéseket a rozsdától és ráégésektől, hosszútavon biztosítja nyikorgásmentes könnyű járatot. 

További részletek

✔ Készleten! Szállítás: 1-2 munkanap

Raktáron elérhető mennyiség: 10 db

Csavarlazító és roszdaoldó spray grafitos 450 ml / Rostloeser Ultra Molibden 450 ml

Hatásos rozsdaelleni szer, kitűnő súrlódásmentesítő tulajdonságokkal. Széleskörű használathoz, a berendezések összes mozgórészeiben. Mivel a gyorsan behatoló oldószereket tartalmaz, gyakorlatilag azonnal megszabadítja a menetkötéseket a rozsdától és ráégésektől, hosszútavon biztosítja nyikorgásmentes könnyű járatot. Kitaszítja a nedvességet a gyújtógyertyák munkafelületekről, ezáltal könnyeddé teszi a nedves motorok indítását. Alacsony súrlódást biztosít a molibdén diszulfid alapú tártós kenésnek köszönhetően. Nem okoz kárt guminak és műanyagnak.

Drótkefével megtisztítani különösen rozsdás felületeket, rápermetezni a szert és hagyni teljesen beívódni. Szükség esetén megtörölni ronggyal a rozsdamaradványok és a kosz eltávolításáig.

Figyelem: A szer nyomás alatt van. Kerülje a tűző napon való tárolást, és 50°C fölé felmelegedést. Kerülni a palack deformációt. Nyíltláng használata és a dohányzás tilos alkalmazás közben. Beltéri használat kizárólag szellőztetés mellet, mivel lehetséges robbanásveszélyes páraképződés. Propán/bután gázt tartalmaz. Nem tartalmaz ózón károsító vegyületeket (FCKW-frei) és nehéz fémeket.

Távol tartani a gyerekektől. Tarolni a jól szellőzhető helyen.MennyiségKedvezményMegtakarítás
10 4% 262 Ft‎
40 8% 2 096 Ft‎

Banki átutalással vagy bankkártyával fizetve:

  • Posta pontra szállítva: 900 Ft
  • Házhoz szállítva: 900 Ft

Utánvéttel fizetve:

  • Posta pontra szállítva: 1300 Ft
  • Házhoz szállítva: 1300 Ft

Minden 30000 Ft-ot meghaladó rendelés esetén a szállítás ingyenes!

Székesfehérvári személyes átvétel esetén nincs szállítási költség.

14 további termék a kategoriából: