Szelep és karburátor tisztító spray 450 ml Nagyítás

Szelep és karburátor tisztító spray 400 ml

SCT-950280

400 Ft‎

Szelep és karburátor tisztító spray 400 ml / Carburator Cleaner 400 ml
Eltávolítja a ráégett keverőanyag maradékot, kormot. Szétszerelés nélkül tisztítja a karburátort és befecskendező felületeket. Eltávolítja a szennyeződéseket és lerakódásokat, segít a kipufogógázok összetételének javításában, az alapjárati fordulatszám-ingadozások kiküszöbölésében. Csökkenti az üzemanyag-fogyasztást. Használható minden katalizátoros és katalizátor nélküli két és négyütemű motorhoz. 

További részletek

✔ Készleten! Szállítás: 1-2 munkanap

Raktáron elérhető mennyiség: 7 db

Szelep és karburátor tisztító spray 400 ml / Carburator Cleaner 400 ml

Eltávolítja a ráégett keverőanyag maradékot, kormot. Szétszerelés nélkül tisztítja a karburátort és befecskendező felületeket. Eltávolítja a szennyeződéseket és lerakódásokat, segít a kipufogógázok összetételének javításában, az alapjárati fordulatszám-ingadozások kiküszöbölésében. Csökkenti az üzemanyag-fogyasztást. Használható minden katalizátoros és katalizátor nélküli két és négyütemű motorhoz. Használat előtt jól felrázandó. Forró motornál ne használjuk!

Szereljük le a levegőszűrőt, fújjuk a szert a beömlőnyílásba, indítsuk be a motort, járassuk alapjáraton. Fújjunk a szerből a pillangószelepekre, levegőbeömlő nyílásokba, a karburátor egyéb járataiba, adjunk néhány gázfröccsöt. Ha szükséges cseréljük le a légszűrőt.

Figyelem: A szer nyomás alatt van. Kerülje a tűző napon való tárolást, és 50°C fölé felmelegedést. Nyíltláng használata és a dohányzás tilos alkalmazás közben. Beltéri használat kizárólag szellőztetés mellett, mivel lehetséges robbanásveszélyes páraképződés. Távol tartani a gyerekek elől. Nem szabad belélegezni. Szemétbe csak teljesen kiürült flakont szabad kidobni. Tárolni csak jól szellőztetett helyen. Speciális benzint, feltöltő gázt és oldószert tartalmaz.

MennyiségKedvezményMegtakarítás
16 4% 256 Ft‎
60 8% 1 920 Ft‎

Banki átutalással vagy bankkártyával fizetve:

  • Posta pontra szállítva: 900 Ft
  • Házhoz szállítva: 900 Ft

Utánvéttel fizetve:

  • Posta pontra szállítva: 1300 Ft
  • Házhoz szállítva: 1300 Ft

Minden 30000 Ft-ot meghaladó rendelés esetén a szállítás ingyenes!

Székesfehérvári személyes átvétel esetén nincs szállítási költség.

4 további termék a kategoriából: