Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ár:
2.115 Ft (1.665 Ft + ÁFA)
Menny.:db

A képek bizonyos esetekben illusztrációk! Kérjük, minden esetben a leírásra hagyatkozzon. Amennyiben bizonytalan, vegye fel velünk a kapcsolatot!

Mannol olaj Universal 15W-40 API SG/CD választható kiszerelésekben

Ár:
2.115 Ft (1.665 Ft + ÁFA)
Kiszerelés:
Menny.:db

Univerzális motorolaj téli-nyári használatra. Megóvja a motort a kopástól és biztos kenést létesít. Alkalmazható az összes típusú benzin és diesel üzemű motorokhoz, katalizátorral és anélkül. Megbízható kenés köszönhető a speciális adalékok magas tartalmának. Tökéletesen védi a motort a kopástól és megelőzi a beégési lerakodásokat. Keverhető az összes HD olajokkal. Használat előtt javasoljuk a motor átmosást Mannol Motor Flush –al, mivel a szennyezett olajcsövek akadályozhatják a motorolaj áthaladását.

Cikkszám: UNIVERSAL 1L|19
Vonalkód: 2000000017792
Gyártó: Mannol
Elérhetőség: Raktáron
Szállítási díj: 1.390 Ft

 

Leírás

Univerzális motorolaj téli-nyári használatra. Megóvja a motort a kopástól és biztos kenést létesít. Alkalmazható az összes típusú benzin és diesel üzemű motorokhoz, katalizátorral és anélkül. Megbízható kenés köszönhető a speciális adalékok magas tartalmának. Tökéletesen védi a motort a kopástól és megelőzi a beégési lerakodásokat. Keverhető az összes HD olajokkal. Használat előtt javasoljuk a motor átmosást Mannol Motor Flush –al, mivel a szennyezett olajcsövek esetleg akadályozhatják a motorolaj áthaladását.

Olajminősítési jelölések | A Mannol olajakról

Specifikációk:

SAE 15W-40
API SG/CD

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írd meg a véleményed!