Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ár:
41.195 Ft
32.955 Ft (25.949 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 20%
Az akció időtartama:
2023. 07. 01. - 2024. 12. 31.
Menny.:db

A képek bizonyos esetekben illusztrációk! Kérjük, minden esetben a leírásra hagyatkozzon. Amennyiben bizonytalan, vegye fel velünk a kapcsolatot!

Kia Sorento III 7 személyes (2014-2019) Exclusive szürke bőr üléshuzat

Ár:
41.195 Ft
32.955 Ft (25.949 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 20%
Az akció időtartama:
2023. 07. 01. - 2024. 12. 31.
Menny.:db

Autógyártó: Kia; Típus: Sorento III; Évjárat: 2014-2017; Szín: szürke; 7 különálló üléssel; 7 fejtámla huzat; Kartámasz hátul: van; Karfa elöl: van

Cikkszám: EXCECO/KSIII7|24
Vonalkód: 9911620609348
Gyártó: Egyéb
Elérhetőség: Raktáron
Szállítási díj: Ingyenes

 

Leírás

Az üléshuzat jellemzői

  • Autógyártó: Kia
  • Típus: Sorento III
  • Évjárat: 2014-2017
  • Szín: szürke
  • 7 különálló üléssel
  • 7 fejtámla huzat
  • Kartámasz hátul: van
  • Karfa elöl: van

A huzatokat speciálisan ehhez a modellhez tervezték és szabták testre, hogy az ülések gyári funkcionalitása megmaradjon.

Figyelembe vették a típus kárpitozásának egyes elemeit. Ez biztosítja, hogy az ülések megőrzik teljes használhatóságukat és eredeti formájukat.

Az Exclusive üléshuzat kiváló minőségű öko-bőrből készül, ami a természetes bőr szerkezetéhez megtévesztésig hasonló. Az anyag tartós és vízálló. A huzatok fokozott kopásállósággal rendelkeznek.

Méretpontos huzatok

Minőségi anyaghasználat

Tartós, időtálló anyagok

100%-ban védi az eredeti kárpitot

Háromrétegű anyag

Könnyen tisztítható

Biztonság

Az oldallégzsákok helyén egy speciális, láthatatlan varratot használtunk, amelynek köszönhetően a huzat, amennyiben a légzsákok működésbe lépésére van szükség, nem késlelteti azok reakcióját. Ezt a PIMOT által kiállított B28 biztonsági tanúsítvány is megerősíti.

Választható színek

Fekete

Piros

Kék

Zöld

Bézs

Szürke

Bordó

Anyagszerkezet

Külső réteg

Az ökológiai bőr (műbőr) olyan anyag, amelyet a mechanikai sérülésekkel szembeni nagyfokú ellenállás jellemez. Szerkezetének köszönhetően hosszú ideig védelmet nyújt a szennyeződések ellen, és könnyen tisztán tartható.

Megerősítő hab

Felelős a burkolatok profilozásáért az ülésekhez viszonyítva. Ezenkívül megakadályozza az anyag gyűrődését és növeli a használat kényelmét.

Stabilizáló bélés

Megakadályozza, hogy a huzatok elmozduljanak az üléseken, és megvédi őket a mechanikai sérülésektől.

A felhasznált anyagról

Az ökológiai bőrt, azaz a műbőrt nagyfokú ellenálló képesség jellemzi mindenféle károsodással szemben, nagyon tartós, és kiváló védelmet nyújt az általa borított felületeknek, mivel nem engedi át a vizet. Az ilyen típusú anyag másik előnye a könnyű tisztíthatóság, a legtöbb szennyeződést egyszerűen csak nedves ruhával törölje le.

A fedőanyag által a kötött anyagot rugalmasság és fokozott kopásállóság jellemzi. Az anyag szerkezete lehetővé teszi, hogy a huzat jobban illeszkedjen az eredeti kárpithoz.

A gyártáshoz használt anyagok nem festettek, nem okoznak allergiás reakciókat és biztonságosak még a gyermekek számára is.

A huzat összetétele

1 - A fejtámlák szövet anyagból készültek

2 - Számítógépes hímzési technikával készült esztétikus felirat. A dupla varrás egyedi kialakítást biztosít, és egyúttal növeli a huzatok tartósságát.

3 - Az oldalsó rész műbőrből készült.

4 - A középső rész szintén műbőrből, amely számos színben kapható.

5 - A huzat hátsó része és a befejező elemek szövetkárpitból (poliészter) lettek kialakítva.

Praktikus, dedikált megoldás

A huzatok tökéletesen illeszkednek az autómodellhez. Mind az első ülések, mind a hátsó ülések megtartják funkcionalitásukat a pontos méréseknek és a számítógépes digitalizálásnak köszönhetően.

Amennyiben a gépkocsi osztott háttámlával vagy üléssel rendelkezik, minden elemet külön borítással kell ellátni. Figyelembe vesszük a karfa jelenlétét is, amelyhez speciális, cipzárral díszített függönyöket használtunk. Huzataink tartalmazzák az első és a hátsó ülések további elemeit is.

Zsebek, tároló fülek

A huzatok megvásárlásakor további opcióként zsebeket kínálunk, amelyeket az első ülések háttámlájára varrunk. További helyet biztosítanak a kisebb tárgyak rendszerezéséhez, ezért érdemes megfontolni, hogy praktikus kiegészítője lesz-e az autójának.

A tároló zsebet a megfelelő opció beállításával, 2500 Ft-os felár ellenében lehet kiválasztani.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írd meg a véleményed!