Üléshuzat VIP


A menük segítségével állítsd be az üléshuzat paramétereit:

Ára: 23 995 Ft

(Nettó: 18 894 Ft)

Az autó évjárata:
Egyes típusok esetén évjárattól függően az üléshuzatok szabása eltérhet, ezért kérjük, válaszd ki az autód évjáratát!
Hátsó ülés háttámlája:
Az autók hátsó üléssora bizonyos esetkben osztott, itt a hátsó ülés háttámláját tudod beállítani.
Hátsó ülés ülőrésze:
Az autók hátsó üléssora bizonyos esetkben osztott, itt a hátsó ülés ülőrészét tudod beállítani.
Kartámasz hátul:
Az autó hátsó ülése karfával szerelt-e
Háttámlára zsebet kérek:
Amennyiben igényelsz az első ülés háttámlájára tároló zsebet, itt tudod kiválasztani.
A zseb felára 2 500 Ft
Válassz szövetet a huzat belső részére:
A szövet anyagának kiválasztásánál kérjük vedd figyelembe, hogy a monitor beállításaitól függően a színek eltérőnek jelenhetnek meg. Séma összeállításokat a mintaképek között, magyarázatot az ülés szövetének kiválasztásához a leírásban találhatsz.
Válassz szövetet a huzat külső részére és a fejtámlákra:
A szövet anyagának kiválasztásánál kérjük vedd figyelembe, hogy a monitor beállításaitól függően a színek eltérőnek jelenhetnek meg. Séma összeállításokat a mintaképek között, magyarázatot az ülés szövetének kiválasztásához a leírásban találhatsz.

Mielőtt rendelnél, a félreértések elkerülése végett olvasd el az alábbiakat!

 • Az üléshuzatokat az egyedi megrendelések alapján gyártatjuk le, ami ~4 hetet vesz igénybe. A rendeléseket bizonyos mennyiségig összevárjuk, s kb 2-3 hetente küldjük el a gyártónak. Így a megrendelésedtől az átvételig 5-7 hét is eltelhet. Tudjuk, hogy ez viszonylag hosszú idő, de türelmedet kérjük. Köszönjük.
 • A keresettebb típusokból pár darabot tartunk raktáron, ezeket minden esetben láthatod az autó típusának kiválasztása során. Az ilyen huzatokat azonnal fel tudjuk adni, nem kell rá heteket várni.
 • A megrendelés leadása után 20% előleget kérünk, ami egyfajta biztosíték számunkra. A rendelések alapján legyártott üléshuzatok számtalan szín és anyagmintával készülhetnek, amit nehéz tovább értékesíteni, ha időközben meggondolod magad vagy megtagadod a csomagátvételt. Sajnos eleinte nagyon sok ilyen eset volt, ezért kellett ezt bevezetnünk.
 • A rendelést csak akkor tekintjük elfogadottnak, ha a 20% előleg beérkezett számlánkra.
 • Egyedileg gyártott termékekre internetes vásárlása esetén más jogszabályok vontakoznak, pl nincs elállás jog, de mi ettől függetlenül konstruktívan kezeljük a vásárlói panaszokat. Ha nem nyerte el a tetszésedet a huzat, vagy pl úgy gondolod nem méretpontos, vedd fel felünk a kapcsolatot - lehetőleg e-mailben - s kollégáink tájékoztatnak a visszaküldés menetéről, illetve pénzed a visszatérítéséről
Elolvastam és elfogadom

Szállítási cím

Számlázási cím

Fizetés/szállítás, Elérhetőségek

Megjegyzések

Képek

Anyagminták a huzat belső részéhez

Anyagminták a huzat külső részéhez

További mintaképek

A termék leírása

A VIP üléshuzat kollekció

A VIP üléshuzatok a legmagasabb minőségi követelményeket szem előtt tartva készülnek. Szerkezetük úgy lett kialakítva, hogy kopásnak, szakadásnak ellenálljanak. A varratok között extra merevítő húrokat használtak, ami nagyban javítja a termék tartósságát.
Az üléshuzat szabása kétféle textil felhasználását teszi lehetővé, amihez 7 féle szövetanyag és 1 féle szín közül, 7 féle variációt állíthatunk össze.

Szövetek és színek

A VIP üléshuzatokhoz 7 féle szövetanyagból választhatunk, ami az ülésünk domináns részét képezi. Ez az anyag látható az ülés belső részén. A megfelelő szövetszín kiválasztása a fent található legördülő menü segítségével történik. Ehhez segítségül szolgálhatnak 01-08-ig számozott minták, amikre kattintva akár teljes képernyőn is meg tudod nézni a képeket. Az éppen aktuálisan kiválaszott szövet mintaképének kerete piros, ezzel is segítve a beazonosítását.

A fejtámlák, valamint az ülés szélén levő szövet erősebb, tartósabb anyagból készül, mivel ezek vannak a hajlatoknál, ahol nagyobb igénybevétel éri az ülést. Ehhez 1 féle szín közül választhatunk, amiket B3-mal számoztunk. Kiválasztása szintén a fenti legördülő menü segítségével történik.

A mintaképek között előre összeválogatott színkódokkal ellátott összeállításokat találhatsz.

A felhasználat anyagok

A VIP üléshuzatok a legjobb minőségű anyagokból készülnek. A legismertebb autógyártók is az általunk felhasználat szöveteket használják.

Az üléshuzat három rétegből áll:

 • szövet
 • vastag hab
 • stabilizáló bélés

Így a három réteg együtt megközelítőleg 5 mm-es anyagvastagságot jelent

Kialakítás

A varratok között merevítő hurokat használtak, amik nagyban javítják a tartosságot. A merevítő húrok nem törnek meg, tökéletesen felveszik az ülés alakját.

Az első ülések háttámlájának hátsó részén nagyon hasznos tud lenni egy tárolózseb. Ez opcionálisan kérhető, amit a fenti legördülőmenüben tudunk beállítani

Az oldallégzsákok szokásos helyénél kivülről láthatatlan speciális varrással készülnek a huzatok. Ezek a varratok szükség esetén a felfújódó légpárnákat nem fogják késleltetni, nem akadályozzák.

Ezt támasztja alá a B28 biztonsági tanusítvány, melyet minden üléshuzatunk megkapott.

Fontos! Egyes autótípusok olyan gyári karfával kerültek kialakításra, amelyeknél a karfa az ülés részét képezi. Ezekre sajnos nem jó ez a huzat. A karfás ülések esetén csak akkor helyezhető fel a huzat, ha a karfa az üléstől elszeparált, pl a középkonzolra rögzített. Ilyen megoldás esetén az üléshuzat felhelyezhető, ugyanis a karfa kialakításnál van annyi hely, hogy a huzatot el lehessen húzni mellette.
Továbbá tájékoztatni szeretnénk, hogy az üléshuzatokon a fejtámla tartórúdjának a helye nincs előre kialakítva, azt mindenkinek egyénileg kell egy éles késsel vagy tüskével átlyukasztani.

A készlet tartalma:

 • huzatok az első ülésekre
 • huzatok az első ülések háttámlájára
 • huzat a teljes hátsó ülőrészre
 • huzat a teljes hátsó háttámlára
 • fejtámlahuzatok
 • rögzítő kampók
 • felszerelési útmutató
 • hordtáska

';