Mobil vadkamera 8MP 720p Nagyítás

A képek bizonyos esetekben illusztrációk! Kérjük, minden esetben a leírásra hagyatkozzon. Amennyiben bizonytalan, vegye fel velünk a kapcsolatot!

Mobil vadkamera 8MP 720p

ZSH0545 Egyéb

✓ Rendelhető

 • Székesfehérvári üzletünkben
  Ingyenes | 2-3 munkanap
 • Házhoz szállítva utánvéttel
  1300 Ft | 2-3 munkanap
 • Házhoz szállítva előre fizetve
  900 Ft | 2-3 munkanap
 • Postapontra szállítva utánvéttel
  1300 Ft | 2-3 munkanap
 • Postapontra szállítva előre fizetve
  900 Ft | 2-3 munkanap

23 990 Ft‎

ZSH0545 Mobil Biztonságikamera, 8MP felbontás, videó és kép rögzítés, mozgásra aktiválódik, Éjszakai üzemmód - hatótávolság 8-10m. Kül- és beltéri használtra egyaránt alkalmas. Beépített 1" kijelző

További részletek

A termékre 1 év garanciát adunk!

ZSH0545 Mobil Biztonságikamera, 8MP felbontás, videó és kép rögzítés, mozgásra aktiválódik, Éjszakai üzemmód - hatótávolság 8-10m. Kül- és beltéri használtra egyaránt alkalmas. Beépített 1" kijelző

GyártóZstar
Leírás

Szeretné látni, hogy mi történik az Ön távollétében?

A sötétség sem akadály, az infra ledek segítségével tökéletes kép készül. Legyen szó akár anyagi értékének védelméről, vagy "láthatatlan" pillanatok megörökítéséről, a mobilkamera kiváló megfigyelési lehetőséget biztosít.

Nem igényel hálózati áramforrást, bárhol elhelyezhető.

Biztonsági őr nélkül is megfigyelheti ingatlanját és ingóságait. Alkalmazási területe korlátlan, szárnyalhat a fantázia. Hogy kerül a kisgyermek éjjel a kiságyon kívülre? Hozzá nyúl e valaki a fiókban hagyott pénzhez? Mit csinál a házi kedvenc kutyus vagy cicus, amikor mi nem vagyunk otthon, vagy éppen alszunk? Ólálkodik e valaki a házunk vagy az autónk körül? Mi történik az üresen hagyott nyaralónkkal? Ki dézsmálja meg a veteményeskertet és a gyümölcsfákat? Biztonságban van e a rakomány a raktérben vagy a telephelyen? Hozzá nyúl e valaki a raktárban lévő termékekhez, vagy az udvaron hagyott szerszámokhoz? Győzödjön meg róla személyesen, használja ki a technika adta lehetőségeket, figyelje meg értékeit. Nem kell hozzá havi díjas biztonsági rendszert fenntartani vagy drága riasztórendszert telepíttetni.

Működés:

A digitális mobilkamera egy automatikusan működő őrzőkamera. Bekapcsolását ember/állat mozgása váltja ki a megfigyelt térségben, a részét képező, rendkívül érzékeny passzív infravörös (PIR) mozgásérzékelő segítségével. A kamera a gyári, illetve a felhasználó beállításainak megfelelően a mozgásról automatikusan nagyfelbontású fénykép (8 megapixel), illetve videó felvételeket (HD 720p) készít.
Megfelelő fényviszonyok esetén színes felvételeket készít. Éjszaka, a vakuként funkcionáló beépített, sötétben láthatatlan infravörös LED funkciónak köszönhetően a kamera tiszta (monochrom) képeket vagy videó felvételeket tud készíteni.
Kültéri felhasználásra is alkalmas, mivel vízálló
A mobilkamera programozható időzítővel rendelkezik. A kamera az előre beállított idő intervallumban aktiválja magát, megkezdi az "őrzést", majd az idő leteltével kikapcsolja magát. Minden elkészített képre rákerül a készítésének a pontos dátuma, ideje.

3GNincs
Kamera8MP CMOS kamera
Mozgásérzékelő3 szintű mozgásérzékelő PIR szenzor
Élesedési idő0.8-1s
Fénykép felbontás3264x2448, 8Mp JPG formátumban
Videó felbontás1280*720 HD avi formátumban
Infra Sugárzó26 db beépített infra LED
940nm infravörös LED
Fekete infra LED-ek, éjszaka láthatatlan!
Éjszakai hatótávolság8-10m
Képernyő méret1" Beépített LCD képernyő
MemóriamicroSD kártya max. 32GB (Nem tartozék!)
Energia ellátás4 AA elem/akkumulátor (Nem tartozék)
Áram fogyasztásKészenléti állapotban: < 0.4 mA, Működés közben: 150 mA
Működési hőmérséklet-20 - +60°C
Működési páratartalom5% - 90%
AV csatlakozó-
Méretek100mm x 70m x 51mm
Távirányítónincs
EgyébKompakt méret!
TartozékokUSB kábel
Rögzítő kengyel
Kezelési utasítás
Garancia1 év
Megvásárolható kiegészítők4 AA elem vagy akkumulátor
microSD kártya, Max. 32GB!
MennyiségKedvezményMegtakarítás
2 4% 1 919 Ft‎
3 8% 5 758 Ft‎